Nosková šokuje:
Chodí po ulici bosa!

21.09.2009 | Revue

Zpěvačka Míša Nosková (26) neodhadla své možnosti. A to nejen po pracovní stránce.

Poté, co ji producent Olda Lichtenberg vyhodil ze všech projektů divadel Broadway a Hybernia, protože přijala roli v konkurenčním muzikálu Děti ráje, už neví, jak by na sebe upozornila. 

Parádnice Nosková, která střídá muže stejně jako účesy a délku vlasů, se rozhodně nenudí. "Mám novou lásku, založila jsem agenturu, pod kterou budu zprostředkovávat práci zpěvákům. A vůbec, novinek je dost," pochlubila se.

Nic nechce ponechat náhodě, a tak si na nadcházející podzimní sezónu koupila v Londýně nové hadříky a hlavně prý "fantastické boty" na vysoké stříbrné jehle.
Má to však háček. Míša si původně myslela, že se v nich bude moci promenovat Prahou a upozorňovat muže na svá skvěle vytvarovaná lýtka. Teď se smíchem přiznává, že všechno je jinak.
"Zjistila jsem, že to nejde. Podpatek je vyšší než dvacet centimetrů, vydržím v nich maximálně hodinu," posteskla si zpěvačka a ochotně s exkluzivními střevíčky v ruce zapózovala fotografům.

Skotačení na jevišti při charitativním koncertu zpěvačky Magdy Malé ji tak zmohlo, že se do bot už raději ani neobula. A tak vzala kouzelné střevíčky, které podle jejích slov naštěstí nebyly drahé, a vydala se domů bosky.

"Přišly mě na sedm set padesát korun, to není tak hrozné. Ale v nejbližším obchodě si musím koupit něco pořádnějšího na nohy, tyhle budu mít jen na parádu," říká zničená Nosková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.