Hůlka:
Nejsem baron Prášil, Šárce nelžu!

21.09.2009 | Revue

Charismatický zpěvák Daniel Hůlka (41) přiznává, že jeho životem prošlo mnoho žen. O každé lásce, kterou prožívá, si myslí, že je poslední.

Jeho současnou přítelkyní je mladičká zpěvačka Šárka Vaňková (21). Rozchod, o kterém spekulovala bulvární média, se nekonal. Na pořadu dne ale není ani svatba.

A miminko? "Nechávám to osudu, já nechci nic plánovat, když to přijde, tak to přijde," odpověděl Hůlka mnohoznačně.
To Šárka Vaňková tolik nemlží. Netají se tím, že kdyby otěhotněla, byla by moc ráda. "Věkový rozdíl není na překážku, Dan je neobyčejně něžný a pozorný," pochvaluje si.

O tom, kdo koho sbalil, se oba přou. "Chodili jsme kolem sebe dlouho, pak přeskočila pověstná jiskra, a bylo to," komentuje začátek vztahu Šárka.

A Daniel dodává, že Šárka ho najednou z ničeho nic doslova okouzlila, a on jí začal nadbíhat.
"Rozhodně jsem si ale nic nevymýšlel. Já ženským nelžu. Samozřejmě, že člověk sem tam něco přikrášlí, aby vypadal přitažlivější, ale nesmí to být nic zásadního," míní Hůlka.

Zpěvák se teď připravuje na ztvárnění hlavní postavy v novém muzikálu Baron Prášil.

Z krvelačného legendárního Drákuly se tak Daniel Hůlka změní v roztomilého popletu.
"V životě ale žádný baron Prášil nejsem, takovou fantazii nemám. A Šárce bych nikdy nelhal. Nicméně, je to velice žertovná postavička. Máme za sebou už první zkoušku a myslím, že se budeme při práci dobře bavit. Teď jde o to, aby se bavili i diváci," dodává Hůlka.
Milovníci muzikálů to budou moci posoudit až v únoru příštího roku, kdy je naplánována premiéra Barona Prášila. 

Zdroj, foto: Korzo


Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.