Válková má novou hřívu, Bendová bílé zuby

13.03.2012 | Revue

Krásky českého showbyznysu Jitka Válková a Alice Bendová opravdu nezahálí. Protože mají před sebou několik zajímavých pracovních nabídek, rozhodly se trochu se zkrášlit.

Jitka si nechala prodloužit vlasy, Alice vybělit zuby.

Obě navštívily oblíbený salon celebrit, každá ovšem z jiného důvodu.


"Šla jsem do toho nejen pro svůj osobní pocit, ale i kvůli pracovním nabídkám, u kterých bude pěkný úsměv zapotřebí," přiznala Korzu Bendová.
Herečka se udržuje pořád v kondici a pravidelně dbá o svou vizáž. Bělení zubů už v minulosti jednou podstoupila, nevzpomíná na to ale v dobrém. Proto se obávala, jak to dopadne tentokrát. "Zpočátku jsem měla trochu obavy z bolesti, ale musím říct, že jsem byla mile překvapená. Po docela krátkém čase jsem měla o několik odstínů bělejší zuby," tvrdí.

Spokojená byla i Jitka Válková, která celou proceduru absolvovala hlavně kvůli příteli Mirkovi Ciprovi. "Pořád se okolo něj točí tolik krásek. Nedávno se vrátil ze soustředění Miss, kde jsme se před dvěma roky seznámili, tak jsem mu chtěla udělat radost," svěřila se Jitka.


Jediné, z čeho prý měla strach, byla Ciprova reakce. "Má sice rád dlouhé, tmavé vlasy, člověk ale nikdy neví. Naštěstí se mu to líbilo," dodala nakonec.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Sex a vztahy

Zdroj, Foto: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.