Miss Nováčková předá korunku vítězce, pak odletí do New Yorku

26.03.2012 | Revue

Již brzy bude zvolena nová královna krásy, Česká Miss roku 2012. Té předá pomyslné žezlo úřadující kráska Jitka Nováčková.

Hned poté si sbalí kufry a odletí zase na nějaký čas do New Yorku. Už ale nikoli za studiem.
"Letím tam opět na měsíc. Ne však studovat, nýbrž obnovit kontakty a ukázat se. Ráda bych si tam domluvila nějakou práci, ale uvidíme, jak to půjde," svěřila se Jitka
V Americe by chtěla být i déle, ale bohužel to nejde. Má nasmlouvanou práci tady v Česku. Protože momentálně nemá přítele, letí do New Yorku sama.


"Vůbec mi to nevadí, alespoň budu mít mnohem víc času věnovat se kamarádům a práci. Když jsem tam chodila do školy, moc to nešlo. Studovala jsem od rána do večera," vzpomíná. Že už nebude současnou královnou krásy ji sice mrzí, na druhou stranu si je ale jistá, že se nic moc nezmění.
"Kromě toho, že titul předám, zůstane vše při starém. Je ale fakt, že už nebudu zažívat takový ten pocit, že jsem letošní Miss," říká.
Mezi finalistkami má hned čtyři favoritky. Jejich pořadí se prý ale neustále mění.
"Po každé disciplíně a v každém období mám na prvním místě jinou. Teď už to ale podle mě rozhodne hlavně finále a to, jak budou holky vypadat na kameře a jak se budou chovat. Klidně bych do toho šla znovu s nimi," tvrdí dnes už ostřílená modelka.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Sex a vztahy

Zdroj: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.