Sisa Sklovská se za své tělo nestydí, v pětačtyřiceti se svlékla

05.08.2011 | Revue

Když před pár týdny nabídli zpěvačce Sise Sklovské roli v muzikálu Naháči, radostně ji přijala. Vůbec jí přitom nevadilo, že se bude muset svléknout. Se svým tělem je prý naprosto spokojená. Oplývá totiž mírami modelek.

"Na roli Bereniky se moc těším a co se týče svlékání, nemám s tím problém," potvrdila.

Zpěvačka se pyšní nejen skvělým hlasem, hereckým a tanečním nadáním, ale také mírami modelek: 94-65-95. Některé mladší krásky by jí z fleku mohly závidět. Na svých pětačtyřicet totiž rozhodně nevypadá.

"Když mi kostymérka Naháčů Zuzana Mazáčová brala míry na kostýmy, byla jsem v šoku. Vůbec jsem netušila, jaké jsou. Hlavně pas mě překvapil," přiznala Sisa.

Tělo v sexy prádle předvedla při natáčení scén do představení, jež se budou promítat na obrazovkách rozestavených na pódiu a budou nedílnou součástí děje muzikálu, který v historii nemá obdoby. Je totiž prvním interaktivním multimediálním muzikálem na světě. Každá postava se v předtočených scénách stylizuje do někoho jiného, někoho, kým se cítí být, nebo kým by být chtěla. Sise to nejvíce slušelo v roli černého a bílého anděla. Na sobě totiž měla jen spodní prádlo a andělská křídla.

"Jsem velký divadelník, miluji divadelní role, ať je to opera, opereta nebo muzikál. A Berenika je pro mě výzva, protože je to dvojrole ženy, vysloveně schizofrenní role. Na jedné straně je to normální žena, taková řekla bych běžná, podle scénáře to není bůhvíjaká krasavice, ale vypadá dobře. Ta druhá, virtuální Berenika, je naopak ohromná kráska, příjemná, všemi obdivovaná a zbožňovaná," objasnila zpěvačka.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Módní trendy, Kosmetika

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.