Vojtková je nadšená. Její svíčková získala bronz!

04.05.2012 | Gastronomie | Revue

Děly se to v crepérii U slepiček věci. Na mistrovství Průhonic ve vaření svíčkové skončila Jovanka Vojtková na třetím místě.

"Jsem nadšená. Vůbec jsem to nečekala. Mezi deseti kuchtíky a kuchtičkami skončit třetí, to je skvělý výsledek a moc si toho cením.

Uvařila jsem klasiku, kterou dělám doma, ale že mé dílo porota ocení, o tom jsem ani nepřemýšlela," spokojená nastávající maminka, která si těhotenství užívá. A jak tvrdí, je v absolutní pohodě.
Manžel, rocker Pepa Vojtek, který je považován téměř za všeuměla, tentokrát dle očekávání zklamal a do přípravy soutěžního jídla nezasahoval.

"Pepa a vaření, to prostě nejde dohromady. Ochutnávat, to ano, to mu jde, ale plotna není jeho šálek kávy," vysvětlila Jovanka Vojtková.

Vítězství si odnesla místní obyvatelka paní Skovajcová a za ní skončil producent Oldřich Lichtenberg.
"Na rozdíl od Jovanky jsem hodně zklamán. Kuchyně je mým druhým domovem a cítil jsem se na vítězství. Ovšem porota, v níž byli Petr Kolář, Marta Jandová nebo Mirjam Landa, holt rozhodla jinak. Co se dá dělat, musím to skousnout. Ale příště, až bude mistrovství Průhonic ve vaření guláše, vyhraji určitě já. Na tohle jídlo jsem specialista," zahrál si Pepa Vojtek na proroka.

Zdroj,Foto: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.