Brad a Angelina oslavují zásnuby na Galapágách

07.05.2012 | Revue

Brad Pitt a Angelina Jolie před pár dny oficiálně oznámili, že se budou brát. Snad aby unikli novinářům, vydali se teď se všemi šesti dětmi na dovolenou na Galapágy.

Slavní hollywoodští rodiče a jejich děti Maddox, Pax, Zahara, Shiloh a dvojčata Know a Vivienna přiletěli soukromým letadlem z ekvádorského letiště Baltra.
To jako jediné obsluhuje i souostroví, které je chráněnou přírodní oblastí. Pak se všichni na palubě luxusní jachty vydali do exkluzivního Royal Palm Hotelu.
Zdroj z kanceláře místního starosty řekl reportérům listu People:
"Byli jsme informováni, že včera dorazili na letiště v Baltře. Pak se vydali k vile na Galapágách."
Ačkoliv pár oznámil zasnoubení až před pár dny, Brad prý Angelinu požádal o ruku již o Vánocích. A to poté, co strávil skoro rok navrhováním zásnubního prstenu.
Zdroj jim blízký tvrdí:
"Angelina se usmívala a plakala dojetím. Když si prsten dala na prst, všichni se začali objímat. Pak prsten ukázala každému z dětí."
Proslýchá se, že právě děti přiměly rodiče k tomu, aby se vzali. Až donedávna totiž Pitt a Jolieová prohlašovali, že dokud se ve Spojených státech nebudou smět brát všichni lidé, kteří se milují (tedy i homosexuální páry), svatba nebude.
 

Zdroj: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.