Po porodu se chci vrátit k modelingu, přeje si Lucie Křížková

23.04.2012 | Revue

Po vítězství v České Miss v roce 2003 rozjela tehdy ještě Lucie Váchová, dnes Lucie Křížková, velmi dobře modelingovou kariéru.

V posledních dvou letech se ale stáhla do ústraní a věnovala se převážně politice. S tím chce po porodu skončit.
Na začátku května má na svět přivést svého prvního syna, jehož jméno s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, úzkostlivě tají i před kamarády. A poté se vrhne zpět na přehlídková mola.

"Práce v Poslanecké sněmovně pro poslance Ivana Fuksu pro mě byla velmi přínosná. Po porodu bych se ale ráda vrátila k modelingu a moderování. Stýskalo se mi," svěřila se Lucie. Kvůli časové náročnosti asistentské práce musela odříkávat spoustu zakázek a z této branže se téměř vytratila.

"I když jsem ráda za to, že se zvládnu uživit i jinak než tělem a vizáží, uvědomila jsem si, že mi ujíždí vlak. Za pár let už budu na modeling stará. Mateřství bude sice časově mnohem náročnější než práce ve sněmovně, ale s modelingem se dá skloubit snadněji," myslí si modelka.

Teď má ale myšlenky výhradně zaměřené na svého syna Neptuna, jak mu zatím s manželem přezdívají. Minulý týden mu byli nakoupit výbavičku. "David nesnáší dlouhé chození po obchodech, proto jsme vyrazili do velkého nákupního centra pro děti, kde nakoupíte úplně vše, na co si vzpomenete. Pořídili jsme hromadu věcí, od dudlíků až po kočárek," prozradila Lucie radostně.

Zdroj, Foto: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.