Ruppert je lepší na pódiu než na kurtu!

03.08.2009 | Revue

Kuloárové šeptandy před zahájením pátého ročníku nohejbalového turnaje rockových kapel, Festonda Cup 2009, který proběhl na kurtech v Praze Vršovicích, favorizovaly na prvenství členy skupiny Monkey Business.

Především proto, že jako smečař a bijec na síti se prezentoval zpěvák skupiny Matěj Ruppert (31). Žel, "zaručené" prognózy se nevyplnily.

Už v prvním zápase proti kapele Post It tajní favorité zaváhali a jen remizovali 1:1.
"Nedělejme z toho kovbojku, tenhle turnaj je o tom, že se tu setkávají kamarádi, kteří také hrají, ale nemají během roku na sebe čas," řekl Ruppert.

Svá slova potvrdil hlubokým pohledem na dno sklenice s pivem. Na kurtu bojoval jako lev, leč málo platné, na pódiu a při zpěvu je přece jen lepší.
"Chci vyhrát vždycky a makám naplno. Ne vždycky je to ale k něčemu. I porážka může být výhrou, když si z ní něco vezmete. My víme, že se prostě v dalších zápasech musíme zlepšit, více makat a úspěch se dostaví," zafilozofoval si zpěvák, pro něhož je nohejbal nejlepším relaxačním sportem.

Na dotaz, kterému dalšímu sportu se věnuje, se zahloubal a s úsměvem na tváři prozradil, že orální sex.
"Možná to není sport, ale je to potěšení a těch není v životě nikdy dost," dodal.

Rupperta teď čekají letní koncerty s Monkey Business - nejbližší na letošním Sázavafestu. Pak se chystá na zasloužený odpočinek.
"Vyrazím asi někam k moři. Možná v srpnu nebo září do Španělska, ale teď na to nemyslím. Koncertů je přede mnou ještě více než dost," dodal zpěvák, objednal si další pivo a spěchal odehrát další nohejbalové utkání. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.