Mesárošová strávila divoký týden na Kypru!

04.08.2009 | Revue

Ještě na začátku léta sexbomba Dominika Mesárošová (23) prohlašovala, že letos na dovolenou nepojede.

Svůj plán ale porušila už červenci, kdy strávila divoký týden na Kypru. A spanilá jízda české sexbomby po exotických destinacích má pokračování.

"Původně jsem myslela, že nikam nepojedu, ale v Praze je přes léto hrozná nuda. Nic se tu neděje, jak práce, tak žádné mejdánky," usmívá se šibalsky Mesárošová a dodává: "Bylo to zkrátka spontánní rozhodnutí - Dnes se rozhodneme a zítra letíme. Prostě jsem sbalila kufry a najednou jsem byla pryč."

A s kým že si Mesárošová dovolenou nakonec dopřála?
"Bylo to s přáteli a bylo to docela divoké. Prostě jsme si užívali se vším všudy. Jsme přece mladí," svěřila modelka s úsměvem od ucha k uchu.
"Nebyla to čistě dámská jízda, účastnili se jí také muži, ale ten, na kterého si myslím, tam s námi nebyl. S tím je to zatím ve fázi randění a nechci, aby mě rovnou viděl pařit," vyjevila svůj plán.

Kromě Kypru se Mesárošová ještě v nejbližší době chystá na tři dny do Monaka na jachtu. Opět pojede s přáteli a opět by to měla být pořádná nevázaná zábava.

"Aby toho nebylo málo, ke konci srpna chci ještě někam, než začne v září pracovní kolotoč. Na podzim je pro modelky nejvíc práce. Ale teď se nemůžu dovolených nabažit," směje se Mesárošová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.