"Vékávéčka" končí, ale časem se možná vrátí

15.12.2009 | Revue

Dvojčata Kateřina a Jitka Bártů, která napsala pět set padesát dílů televizního seriálu Rodinná pouta, později přejmenovaného na Velmi křehké vztahy, si dala na závěr roku od práce oddech.

Pět let vymýšlela nové osudy hrdinů své mýdlové opery. Ta 17. prosince na Primě končí.

"Pět let jsme žily v šíleném fofru. I když jsme měly také své osobní křehké vztahy, rozhodně jsme se kvůli práci na seriálu ani nemohly provdat," říká s úsměvem blonďatá Jitka a bruneta Kateřina přikyvuje.
"Ne snad, že bychom teď na nějakou svatbu pomýšlely. Odpočíváme, ale stejně promýšlíme nové projekty, o kterých by bylo nyní předčasné hovořit," shodně tvrdí úspěšná dvojčata, která jsou rodačkami z Jihlavy a vystudovala scenáristiku ve Spojených státech.

"Už bylo na čase, aby Velmi křehké vztahy skončily. A jak se sluší a patří v takovém seriálu - svatbami. Prostě si od nich dáme pauzu, vycucly nás a my si odpočineme," přiznává Korzu Kateřina.

Jitka dodává: "Tuhle nás zastavila jedna paní a tvrdila nám, že vékávéčka nekončí, že je to kec. Že není možné, aby končily, že si na jejich hrdiny tak zvykla, že bez nich nemůže být. My jsme se jen smály a řekly jsme jí, že to přece musíme vědět, jestli končí nebo ne. A ona nám nevěřila." 

A místo odpovědi na otázku, jestli se někdy jejich hrdinové na obrazovku vrátí, se Jitka a Kateřina Bártů jen potutelně usmívají.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.