Sabina Laurinová:
Teď si Glorii užiju!

25.02.2010 | Revue

Herečka Sabina Laurinová (38) se vrací do Divadla Kalich, kde si v obnovené premiéře (8. března) muzikálu Vaša Patejdla Jack Rozparovač opět zahraje hlavní ženskou roli, Glorii.

 "Moc se těším, tohle představení jsem měla ráda stejně jako partu lidí, kteří se kolem něj pohybují," řekla Laurinová.
Herečka ale má na Jacka Rozparovače ještě jiné vzpomínky.

"Poslední čtyři představení jsem před více než dvěma lety hrála už těhotná. Byly to takové zvláštní pocity, ale vůbec ne nepříjemné. Jsem si jistá, že stejně jako předtím, i teď si Glorii pořádně užiju," nechala se slyšet.

Sabina má teď práce nad hlavu. Hraje v divadlech, moderuje v televizi a navíc má doma dvě dcery.
"Někdy je to opravdu fofr, ale zvládnout se to dá. Prostě, člověk se musí naučit hospodařit s časem," vysvětlila herečka, která se stále udržuje v kondici.

"Není to až tolik sportem, jak by si někdo mohl myslet, jako množstvím povinností. Ale je to normální poslání mámy a herečky," uvedla.

Malé Maje, kterou má se stomatologem Karlem Kameníkem, budou za chvíli dva roky, Valentýnce, jejímž otcem je rocker Pepa Vojtek, už sedm let.
"Holky jsou v pohodě. Mája se sice teprve seznamuje se světem, pobíhá, objevuje a občas se snaží vymoci si něco brekem či vztekem. A Valentýnka? To už je slečna, která nasává s nadšením školní znalosti a vědomosti," dodala Laurinová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.