Kostková bude mít pletky

22.02.2010 | Revue

Každý televizní pořad, ve kterém vystupuje Tereza Kostková (33), má vysokou sledovanost. V poslední době se k jejím věrným divákům přidal i syn Toníček.

"Toníčkovi budou už tři roky, tak mu dovolím dívat se na televizi, pokud v ní zrovna vystupuji," svěřuje se šťastná maminka.

Když v době svých prvních televizních úspěchů přišla Tereza do jiného stavu se svým mužem, režisérem Petrem Kracikem (51), některé její kolegyně se domnívaly, že z obrazovky na čas zmizí. Naopak.

"Syn mě viděl třeba v Duetech, sledoval i letošního Silvestra, kterého jsem uváděla. A také mu dovolím, aby se díval na začátek Ordinace v růžové zahradě," říká Kostková.

Jakmile vstoupila do Ordinace, její postava doktorky Mandlové výrazně zaujala a její osud se bude dál zajímavě vyvíjet. Už víme, že bude mít pletky s Martinem Písaříkem alias doktorem Všetečkou. Takže Toníček si maminku na obrazovce ještě užije. A její manžel režisér Petr Kracik?
"Petr nemá čas televizi sledovat jako Toník. Často bývá večer v divadle. Ale věřím, že mé televizní milostné dobrodružství oba ustojí," usmívá se Tereza.

V současné době má figuru jako manekýnka. Když si ji Petr Kracik namluvil, byla o mnoho kil zdatnější.
"Asi se mu takhle štíhlá líbím stejně jako dříve. Protože nám to zatím v manželství klape," přemýšlí Kostková. 
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.