Krása a móda

Zhubněte do plavek snadno, rychle a bezbolestně
Ráda byste si pořídila nový model plavek, ale ten, který se Vám líbí, si se svou postavou nemůžete dovolit? Zbavte se nežádoucích tukových polštářů! Jde to snadno, rychle a bezbolestně. celý článek
Všechny příznivkyně švédské módní značky HM čeká letos v říjnu velmi příjemné překvapení. V obchodech totiž společně s novou podzimní kolekcí najdou módní doplňky světoznámé návrhářky.
Letošní sezóna přichází s trendem přirozeného kouřového líčení, kterému vévodí růžový nádech.
Značkové laky na nehty Dior Vernis letos v květnu oslavily padesátileté jubileum. Jako dárek pro své zákaznice připravil Dior dva emblematické odstíny. Rouge Altesse a Gris Montaigne.
Dámské letní boty pro tuto sezónu
Že ještě nemáte letní boty pro tuto sezónu? Naše tipy Vám poslouží jako inspirace při jejich nákupu. celý článek
Také už se nemůžete dočkat léta? Máme pro Vás skvělý tip, kde si pořídit trendovní kousky na letošní sezónu. Oblečení Topshop nabízí pestrou paletu atraktivních modelů.
Nevěděly jste jak je kombinovat nebo jste se jich bály? Už nemusíte. Tuhle sezonu totiž výrazné barvy letí.
Proužkované kalhoty se letos hodí mít do společnosti i na sport. Pokud trávíte čas na greenu, nemohlo Vám uniknout, že kalhoty proužkované kalhoty se letos nosí také na golf.
Britská módní značka F&F oblékne celou rodinu
Hledáte módní oblečení za dobrou cenu? Populární a cenově dostupná britská módní značka F&F oblékne celou rodinu. celý článek
Známe dalších pět postupujících dívek fotosoutěže Atraktivní Tvář. Děkujeme za účast a gratulujeme!
O bílých kalhotách koluje spousta mýtů, zda je vhodné je nosit na podzim a v zimě nebo ne. Tím se ale teď zabývat nemusíme, na léto se hodí naprosto skvěle.
Víte, že Adidas letos slaví čtyřicítku? A že už dávno nezůstává jen u tenisek, kšiltovek a triček, ale přichází s jubilejní kolekcí velice stylových modelů pro volný čas?