Jak nosit bílé kalhoty – skvělá volba na léto

02.05.2012 | Jak nosit

O bílých kalhotách koluje spousta mýtů, zda je vhodné je nosit na podzim a v zimě nebo ne. Tím se ale teď zabývat nemusíme, na léto se hodí naprosto skvěle.

Pokud je máte v šatníku a nevíte jak je nosit, nebo si je teprve plánujete koupit, přinášíme vám malou inspiraci s čím bílé kalhoty kombinovat.

Bílé kalhoty a tlumené barvy
Mnoho z vás si jistě nedokáže představit outfit bez černé barvy a i k té se bílá skvěle hodí. Kombinujte také s dalšími tlumenými či neutrálními barvami jako je khaki, starorůžová, béžová, bílá i tmavě modrá. A které k bílým džínům zvolit boty? To už je jen na vás, jestli máte raději ty nízké nebo na podpatku.

Bílé kalhoty a výrazné barvy
Výrazné a neonové barvy jsou letošní léto in. A k bílým kalhotům vypadají skvěle. Doplňky můžete zvolit jak dalších výrazných barvách, tak i v těch neutrálnějších. Je to jen na vás, tohle léto je povoleno, co se týká barev, naprosto vše!


Bílé šortky sportovně i elegantně
Pokud v létě dáváte přednost šortkám, s bílými určitě neuděláte chybu. Dají se skvěle kombinovat například s modrými košilemi či halenkami a hnědými a také béžovými doplňky. Na své si přijdou jak milovnice sportovnějšího, tak i elegantnějšího stylu.

Outfity s bílými kalhotami využijete při mnoha příležitostech, hodí se do práce, na rande, na party i jen tak do města. Každá z vás si je jistě přizpůsobí svému stylu i různým příležitostem.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Autor: Pavlína Jágrová

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.