Zhubněte do plavek snadno, rychle a bezbolestně

14.05.2012 | Estetická chirurgie

Ráda byste si pořídila nový model plavek, ale ten, který se Vám líbí, si se svou postavou nemůžete dovolit? Zbavte se nežádoucích tukových polštářů! Jde to snadno, rychle a bezbolestně.

Nejefektivnější a zároveň nejšetrnější  
Přístroj SLIM JETT Pro přináší řešení pro všechny ženy, které by se rády zbavily nevzhledných tukových polštářů, aby se mohly pyšnit krásnější postavou. Tento přístroj používá jednu z nejefektivnějších a zároveň nejšetrnějších metod redukce podkožního tuku, a to laserové energie LLLT. Jedná se o ozáření laserovým světlem s nízkou intenzitou. 


 


Jak přístroj funguje 
Přístroj SLIM JETT využívá laserové energie ke stimulaci tukové tkáně. Tukové buňky ztrácejí svůj kulatý tvar a obsah buňky je propouštěn do mezibuněčného prostoru, odkud je zpracován běžným metabolismem, a to bez vedlejších účinků. Jinými slovy  obsah buněk se rozloží na látky (glyceroly a mastné kyseliny), které dokáže tělo samo odbourat, a vyloučit ven. Nedochází tak ke zničení tukových buněk, ale pouze k redukci jejich obsahu.


 

Jak ošetření probíhá
A jak samotné ošetření probíhá? Na vybranou partii (bříško, stehna, hýždě, boky, ale i ramena, záda či podbradek) se položí diodové hlavice, které se zafixují elastickými pásy. Následně se umístí laserové sondy v místě lymfatických uzlin umístěných nejblíže ošetřované partie. Během procedury, která trvá 20 až 30 minut, můžete v klidu relaxovat, neboť jediné, co pociťujete, je příjemné teplo.


 

Štíhlejší a krásnější už za měsíc
K dosažení žádoucího a trvalého výsledku se doporučuje absolvovat v průměru 8 procedur v pravidelných intervalech 2 x týdně. Úbytek tukové vrstvy je přitom individuální a závislý na Vašem životním stylu. U této procedury je důležité dodržet cvičební program, aby uvolněný obsah tukových buněk mohl být spotřebován jako energie.    

Užijte si léto
Mezi hlavní výhody neinvazivního přístrojového ošetření SLIM JETT patří jeho okamžitý efekt, bezbolestnost, krátká doba ošetření, trvale udržitelné výsledky a nulová doba rekonvalescence. Ihned po proceduře se můžete vrátit ke svému běžnému společenskému a profesnímu životu. Je to, jako byste si zašla na příjemnou relaxační masáž, při které navíc zhubnete. Netrapte se kritickými pohledy do zrcadla a raději zhubněte, ať Vám to v plavkách co nejvíce sluší! Přejeme Vám krásné léto!

www.elektrocoleti.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.