Krása a móda

Metalické legíny jsou hitem nejen v Americe
Lesklé metalické legíny v atraktivních barevných odstínech jsou nyní hitem nejen v Americe. celý článek
Svůdný pohled je k nezaplacení. Oči dokážou na první pohled opravdu zaujmout. K tomu Vám dopomohou umělé řasy. Uvidíte, že se vám oči nádherně otevřou a vy budete vypadat stále přirozeně, ale...
Také si dokážete naplno užít milování pouze tehdy, když se sama sobě líbíte a připadáte si sexy? Současná estetická medicína dokáže dovést k dokonalosti takřka všechny části našeho těla, včetně...
O blahodárných účincích medové kosmetiky se přesvědčily i účastnice MISS PRINCESS OF THE WORLD. Chcete mít pleť jako Miss?
Koenzym Q10 – žlutý zázrak pro pleť 30+
Televize i časopisy na vás stále chrlí pojem KOENZYM Q10. Co ale tento termín znamená a co od něj čekat? Málokdo ví, na jakém principu funguje. Koenzym Q10 je velmi zajímavá látka a jedna z mála, kde je její obsah v přípravku rozpoznatelný na první pohled. A jak? Čtěte dále. celý článek
Téměř každý druhý člověk na světě trpí někdy bolestmi zad. Odborníci dokonce tvrdí, že jen jeden člověk ze sta má opravdu zdravou páteř.
Pokud si potrpíte na typicky ženské šaty, letos v létě si jich můžete užít do sytosti, a být přitom trendy. Móda 40. let se totiž vrací právě v létě 2013.
Černobílé duo ze světa módních kombinací nikdy nezmizí. O jeho nesmrtelnosti ostatně svědčí léto 2013, které se značka Luis Vuitton rozhodla oživit černobílými efekty.
Šaty z nové kolekce Dita Von Teese sluší všem ženám
Módní ikona Dita Von Teese potěšila tisíce žen na celém světě svou novou kolekcí šatů Muse. Při navrhování nemyslela pouze na modelky s vosím pasem, ale na ženy všech postav. celý článek
V sezóně jaro léto 2013 se bez bílé halenky rozhodně neobejdete. Její střih můžete plně přizpůsobit svému vkusu. Může být nenápadná, vyzývavá, ležérní i sexy.
Metalické tóny rozhoupou vlny módního světa 2013. Burberry i Dior na svých přehlídkách představily atraktivní paletu modelů v nepřehlédnutelných metalických odstínech.