Celebrity

Andrea Verešová je hubenější než dřív a trpí bolestmi zad!
Slovenská modelka Andrea Verešová (29) je po porodu dvou dětí Vanessky (2,5) a půlročního Daniela Tobiase ještě hubenější než dřív. celý článek
Když na člověka začnou dopadat důsledky ekonomické krize, bývá dobrá rada drahá. Přesto existují cesty, jak nepropadnout panice.
Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (32) je zastánkyní zodpovědného přístupu k životu, a tak nechce nic ponechávat náhodě.
I přesto, že moderátor a muzikant Marek Eben (51) onemocněl trombózou, považuje letošní rok za velmi úspěšný.
Ewa Farna si troufá, naplánovala turné bez hostů!
Zpěvačka Ewa Farna (16), která koncem října vydává své nové album s názvem Virtuální, plánuje začátkem listopadu také turné. celý článek
Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová (34), populární Ivanka z Velmi křehkých vztahů, natáčí nejen televizní seriál.
Herce Kryštofa Hádka (27) můžeme vidět na prknech pražských divadel - Rokoka, Palace a Švandova divadla. A také ve filmu Bobule.
Zpěvák Josef Laufer, který letos v srpnu oslavil sedmdesátku, si včera (5. 10.) ke svým kulatinám nadělil jubilejní koncert v Divadle Hybernia.
Jana Doleželová: "V SuperStar se mi nejvíc líbí Marta Jandová!"
Modelka a doktorka farmacie Jana Doleželová (28) nemá kvůli svým aktivitám příliš mnoho možností sledovat pěveckou soutěž Česko Slovenská SuperStar. celý článek
Političky z Věcí veřejných vzaly kampaň do svých rukou.
Po návrháři Josefu Klírovi převzala oděvní žezlo v soutěži Miss ČR návrhářka Liběna Rochová (58).
Moderátorka Top Star magazínu Gábina Partyšová (30) patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Každý týden ji můžeme vidět na obrazovce v nové módní kreaci.