Celebrity

Brabce jsem si ulovila sama, přiznává Hanychová
Modelka Agáta Hanychová (25), která už nějaký ten pátek randí s motokrosařem Janem Brabcem, přiznala, že to byla ona, kdo zinscenoval jejich vztah. celý článek
Původní plán uchytit se jako modelka ve Spojených státech se Miss ČR 2008 Zuzaně Jandové (22) zatím nedaří. Zakotvila proto na pár měsíců v italském Miláně, kde nabírá nové zkušenosti.
Gábina Osvaldová (56) patří mezi ženy, které se jen tak něčeho neleknou. Během života ji nevyděsily ani všechny mladé krasavice, které se motaly kolem jejího manžela, hudebního skladatele Ondřeje...
Zpěváka Mariána Vojtka (37) a exmanželku Daniela Hůlky a Pepy Vojtka Libušku Vojtkovou (29) pojí více než společné vystupování na scéně Divadla Hybernia.
Nagy prozradil, jak si vybírá krásky na focení aktů
Zpěvák a poslední dobou i fotograf Peter Nagy (51) se teď v hudbě specializuje na rock´n´roll. A při focení na akty krásných žen. celý článek
Monotónní hlas si lidé spojují se sílou, mocí a sebevědomím. Snad i proto mají muži, jejichž hlas se při mluvení moc nemění, tak velký úspěch.
Zpěvák Sámer Issa (24) už neví, čím by zaujal. Snad jen tím, že by se začal chovat skromně.
Zkraje dubna oslavila modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová své jednadvacáté narozeniny. Její přítel Jean jí vymyslel překvapení.
Chtěla bych příští rok vyhrát Anděla, přiznala Marta Jandová
Na slavnostním udílení hudebních cen Anděl 2009 vystoupila zpěvačka Marta Jandová (36) se svojí kapelou Die Happy jako zahraniční host. celý článek
Zpěvačka, herečka a muzikálová hvězda Míša Nosková (27) přímo zatočila se svým životem, se kterým si po úspěchu v Super Star nevěděla moc rady.
Tanečnice Jovanka Vojtková (31) myslí na zadní kolečka. Večery tráví na jevišti v divadle, dny pak ve svém kosmetickém salonu.
Modelka a věčná hledačka bohatých mužů Dominika Mesárošová (24) se ve společnosti čím dál častěji ukazuje se svým expřítelem, italským podnikatelem Antoniem Tornagem (44).