Ewa Farna si troufá, naplánovala turné bez hostů!

07.10.2009 | Revue

Zpěvačka Ewa Farna (16), která koncem října vydává své nové album s názvem Virtuální, plánuje začátkem listopadu také turné.

Rozhodla se, že bude šokovat, a tak příznivci mohou očekávat nejen extravagantní kostýmy, kaskadérské kousky, ale také rockovou show bez hostů.

Nebývá zvykem, že si interpret odzpívá celou dvouhodinovou show sám. Farna se ale rozhodla to zkusit.
"Hosté nebudou, protože jsem člověk, který chce lidem dokázat, že ty dvě hodiny dokáže utáhnout sám," svěřila se zpěvačka s vysvětlením.
Částečně si to vykompenzovala tím, že zařadila do svého programu soutěž a přímý kontakt s fanoušky.

"Soutěž se osvědčila už v minulém roce a myslím, že je mnohem lepší mít na pódiu fanoušky než hosty. Lidé, kteří mě poslouchají, se na ten koncert těší, vědí, co zpívám, a znají mě. Určitě tenhle program ocení mnohem víc, než kdybych měla nějakého hosta," tvrdí Ewa.

Jedním z důvodů, proč se zpěvačka takto rozhodla, je i fakt, že se snaží dělat show jinak než ostatní.
"Myslím, že na tom není nic špatného trochu se odlišit. Letos máme v plánu jet turné přes tři státy a chceme toho ukázat co nejvíc - rockovou show, převleky, soutěž, kaskadérské kousky. Určitě je na co se těšit," říká nadšeně zpěvačka, která kvůli turné "Buď virtuální na Ewa tour 2009" dokonce začala jezdit pravidelně do Prahy.

"Domluvili jsme se, že budu jezdit na hodiny zpěvu a na taneční průpravu. Nechci nic podcenit," vysvětluje.
Kromě nové desky a turné čeká Ewu ještě jedno překvapení. Jako první česká zpěvačka je nominována na cenu MTV Europe Music Awards 2009. Zda svůj post obhájí se dozví 5. listopadu při přímém přenosu v Berlíně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.