Celebrity

Basiková se až teď chystá na svatební cestu
Bára Basiková (46) teď jede na vlně úspěchu a štěstí. Vždycky to tak nebylo. Dvakrát se rozvedla, měla i období, kdy se na ni jako na zpěvačku téměř zapomnělo. celý článek
Rosnička Tina Pletánková (39) odjakživa dokázala zaujmout nejenom tím, že věděla, jaké bude počasí příští dny, ale také pánskému oku lahodícím zevnějškem.
Moderátor Leoš Mareš (33) se stal na čtrnáct dní prozatímním šéfredaktorem bulvárního týdeníku Spy.
Nela Boudová (42) se vrátila z hor, na kterých se proháněla s manželem a se svými syny Andrejem a Daliborem. A hned vstoupila na divadelní prkna Činoherního klubu.
Rozchod se Šárkou byla jenom krizička, tvrdí teď Hůlka
Zpěvák Dan Hůlka (41) bývá čas od času psychicky poněkud na dně. Teď má období, kdy jen září. celý článek
Manželé Iveta Bartošová (43) a Jiří Pomeje (45) jsou zase spolu. Poté, co Iveta svého muže na podzim vyhodila, nařkla ho, že jí krade peníze, sundala snubní prstýnek, zahodila svatební šaty...
Koncert finalistů soutěže Česko Slovenské SuperStar zaplnil pražskou O2 arenu více než deseti tisíci nadšenými fanoušky. Ti se už nemohli dočkat, až uvidí své hvězdy.
Herec David Matásek (46), kterého proslavila role Kendyho ve filmové sérii Dušana Kleina o básnících, měl vždycky vztah k dětem.
Bílou pořád lákají na Broadway a teď i do Číny!
Se zpožděním, ale s úsměvem ve tváři a v elegantním černém oblečení dorazila Lucie Bílá (43) do klubu Karlínek. celý článek
Novomanželka, tanečnice Jovanka Vojtková (31), to má jednoduché. Rocker Pepa Vojtek (44) sní všechno, co mu uvaří. Žádné diety totiž nedrží. Spíše naopak.
Druhá Vicemiss ČR 2009 Hana Věrná (20) se dříve závodně věnovala atletice. S nástupem na vysokou školu se ale rozhodla tento sport opustit. A důvod? Dělá prý škaredé nohy.
Druhá Vicemiss ČR 2009 Hana Věrná (20) se dříve závodně věnovala atletice. S nástupem na vysokou školu se ale rozhodla tento sport opustit. A důvod? Dělá prý škaredé nohy.