Partyšová nemá čas na módu, zaměstnává ji synek!

07.10.2009 | Revue

Moderátorka Top Star magazínu Gábina Partyšová (30) patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Každý týden ji můžeme vidět na obrazovce v nové módní kreaci.

Přitom tvrdí, že teď vůbec nemá čas přemýšlet o tom, v čem se ukáže.

"Dříve jsem si už předem vybírala na nejrůznější večírky modely. I oblečení, ve kterém běžně chodím. Pečlivě jsem sledovala módní trendy a chtěla být in," svěřila se.
"Teď oblečení neřeším, i když každý týden se musím ukázat jako reportérka pořadu s celebritami v něčem jiném, atraktivním. Řeší to za mě jiní - módní návrháři a tvůrci Top Star magazínu. Pečlivě se připravuji na každou reportáž a pak se zcela věnuji svému Kristiánkovi, kterému je už jednadvacet měsíců. Myslím si, že matky nemají moc času na módu, i když by se měly snažit vypadat právě vedle dítěte co nejlépe," vysvětluje Partyšová.

Je teď ve velkém pracovním vypětí, což ukazuje i její postava. Výrazné poprsí a zadeček se jí ztratily a má figuru křehkých modelek.
"Ale to není dietou, ale dítětem. Kristiánek je moje posilovna, udržovač postavy. Takže mé zhubnutí po porodu bylo zcela přirozené a ničím nevynucené. A to mi vyhovuje."
Gábina se objevila i ve filmové roli redaktorky v novém snímku Tomáše Vorla Ulovit miliardáře. Sama ulovila milionáře Josefa Koktu, se kterým letos prožila příjemnou dovolenou v jejich nové vile na Floridě.
"Pro mě bylo filmování s Tomášem Vorlem zcela nová a velmi příjemná, zkušenost. Věřím, že se zase někdy bude opakovat."
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.