Celebrity

Tajemství krásy Kateřiny Brožové
Spousta lidí si myslí, že herečka Kateřina Brožová platí obrovské částky za to, aby měla dokonale vyhlazenou pleť a vypadala mladší. To je prý ale nesmysl. celý článek
Brzy to bude rok, co se dala modelka Hanka Svobodová dohromady s moderátorem Leošem Marešem. A přestože jim spousta lidí prorokovala brzký rozchod, chodí spolu vesele dál.
David Beckham sice momentálně hraje za americký fotbalový klub LA Galaxy, ale najde si čas i na módu. Teď zrovna navrhuje svou kolekci pánského spodního prádla.
Herečka Jennifer Aniston v novém filmu Horrible Bosses odhodila image hodné holky ze sousedství. Natočila řadu scén, kde je jen ve spodním prádle, a dokonce i jednu scénu "nahoře bez".
Roman Vojtek chodí na kapačky, ale chce běžet o život
Zpěvák a herec Roman Vojtek si po dnech strávených na kapačkách a na masážích už možná brzy půjde zaběhat. celý článek
Čím delší je mužův prsteníček v porovnání s ukazováčkem, tím pravděpodobnější je, že majitel těchto prstů bude ženami považován za přitažlivého. Ukázala to švýcarská studie.
Už za necelý měsíc by měla moderátorka Eva Decastelo (32) přivést na svět druhého potomka, holčičku Zuzanku. Přestože absolvovala před rokem a půl už jeden porod, stejně má strach Komplikace...
Spolu s cvičitelkou Hankou Kynychovou tak odstartovali další ročník projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.
Miss Stočesová čeká dítě, pohlaví nechce prozradit
Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (31) čeká spolu s partnerem Alešem Kocem (34) radostnou událost. V létě by měla porodit potomka. celý článek
Zdeněk Svěrák se cítil ve zvlášť povznesené náladě, když získal Českého lva za mimořádný přínos české kinematografii.
Herečka Renée Zellwegerová (41) prý konečně souhlasila s tím, že si zahraje ve třetím dílu úspěšné komediální série Deník Bridget Jonesové.
Modelka a moderátorka Agáta Hanychová (25) už v listopadu doufala, že je těhotná. Své početí sice dlouho popírala, ale moc dobře věděla proč.