Kryštof Hádek chce hodně vydělat, aby už nemusel pracovat

07.10.2009 | Revue

Herce Kryštofa Hádka (27) můžeme vidět na prknech pražských divadel - Rokoka, Palace a Švandova divadla. A také ve filmu Bobule.

Teď dotočil jeho pokračování 2Bobule a načetl v Supraphonu Hrabalovy Ostře sledované vlaky. Pracovně je velmi vytížen, ale sní o nicnedělání.

"Nejsem ten typ, který by se třásl na každou roli, pořád by chtěl jen a jen hrát a natáčet. Teď jsem dost pracoval, tak chci na chvíli nic moc nedělat. Anebo jen to, co budu chtít, co mě vysloveně bude bavit. Nyní jsem si vydělal na to, abych chvíli nemusel dělat vůbec," svěřil se mladý herec, který nedokončil státní konzervatoř v Praze, ale studoval pak na dramatické škole LAMDA v Německu.

Byl nominován za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Tmavomodrý svět a ztvárnil také postavu loupežníka ve snímku Máj.
"Teď jsem dokončil natáčení cédéčka Hrabalových Ostře sledovaných vlaků. Tři dny jsem točil vždycky po dvou hodinách. Je to geniálně napsaná knížka. Oproti Menzelově filmu je ten text syrovější a jsou v něm více zdůrazněny horory války než jen příběh jeho hrdiny, nesmělého Miloše Hrmy, který si neví rady, jak přijít o panictví," říká Kryštof Hádek, který v životě určitě není tím naivním hrabalovským hrdinou.

V poslední době prožil lásku s herečkou Terezou Voříškovou (19), pak se s ní rozešel, teď se prý dali zase dohromady. A ve filmu 2Bobule se s ní dokonce oženil.
"Rozhodně bych nechtěl prozrazovat závěr filmu, který bude mít teď v říjnu teprve premiéru, ani své milostné příběhy. Na Bobule se doufám bude chodit a moje osobní příběhy nebudou doufám nikoho zajímat," věří Hádek. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.