Celebrity

Daniela Peštová slibuje: "Nebudu přísná porotkyně!"
Topmodelce Daniele Peštové (38) připadl nelehký úkol. celý článek
Herečka Jana Paulová (54) stále jen kvete. Obličej má bez vrásek, postavu jako zamlada. Ale plastického chirurga zatím nepotřebovala.
Gábina Osvaldová (55), dvorní textařka Lucie Bílé a muzikálů svého muže Ondřeje Soukupa (57), přiznala, že si připadá jako cedník.
Stále svobodný zpívající lékař Ali Amiri (29), který se proslavil díky soutěži Česko hledá SuperStar, hraje stále v muzikálech a objíždí republiku se svou kapelou Amirante.
Ullrichová se svěřila: "Po třicítce u mě zemská přitažlivost zesílila!"
Herečka Šárka Ullrichová (34), známá jako Zuzana Hrubá z televizního seriálu Ulice, odmala hodně sportovala. celý článek
Moderátorka Eva Decastelo, kterou veřejnost zná pod dívčím příjmením Aichmajerová (30), se nedávno provdala za otce svého prvního potomka, novináře René Decastela.
Zpěvačka Dara Rolins (36) se včera (6-. 9.) poprvé představila jako porotkyně Česko Slovenské SuperStar.
V pondělí (6. 9.) večer na Nově a Markíze odstartuje Česko Slovenská SuperStar. Po boku slovenské moderátorky Adély Banášové se objeví Leoš Mareš (33).
Partyšová obdivuje sexuální potvoru Sharon Stone!
Moderátorka Gabriela Partyšová (31) se jako jedna z mála pozvaných celebrit zúčastnila polosilvestrovské party ve stylu legend a idolů v pražském klubu Bodeguito del Medio. celý článek
Syn Lucie Bílé (42) Filip (13) včera (1. 9.) nastoupil už do deváté třídy třináctiletky, do které chodí. A hned první den jen zíral.
Zpěvák Petr Kolář (42) není moc nadšený z nového pořadu Novy Stahovák, který budou od září místo hudebního pořadu Eso uvádět Vojtěch Kotek a Jiří Mádl.
Léto se ještě pořád nevzdává, ale zpěvák Petr Bende (32) už tráví dny nacvičováním vánočních písní.