Celebrity

Hanák byl stroj na peníze, dnes proti nim zpívá!
Charismatický herec Tomáš Hanák (52) poprvé vydal autorské písňové album a nazval ho svým jménem. celý článek
Česká Miss Lucie Hadašová (23) je naštvaná. Tvrdí, že její slova někdo záměrně zkreslil a chce rozpoutat válku mezi modelkami.
Častěji, než jak uvařit nějakou dobrotu, se prý kuchaře Jiřího Babici (48) lidé ptají, jak přišel ke své přezdívce. A potom je nejvíce zajímá, jak se rychle vylízat z kocoviny.
Zkrachovalý producent a manžel zpěvačky Ivety Bartošové (43) Jiří Pomeje (44) utekl na víkend z Prahy k rodičům do Českých Budějovic.
Gott se zřekl dalších slavíků, Bílá by jich naopak brala víc!
Slavnostní galavečer Český slavík Mattoni 2009, který se uskutečnil v pražské Státní opeře, nikoho výrazně nepřekvapil. celý článek
V pátek 6. listopadu, jen deset dní po finále Miss ČR 2009, odletěla vítězka z Havířova Aneta Vignerová (21) na prestižní soutěž krásy Miss World.
Média spekulují, zda Iveta Bartošová (46) vyhodila svého manžela Jiřího Pomejeho (44) z jejího doma nastálo, nebo jen na "zkoušku".
Teprve nedávno ukázala Heidi Klumová (36) své tělo po svém porodu čtvrtého dítěte.
Filípek se narodil pro slávu jako já, tvrdí Lucie Bílá
Lucii Bílou (43) nyní doprovází na večírky, křty a mejdany její syn Filip (14). celý článek
Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) vlastnila s přítelem a budoucím otcem jejich dcery Salmy Vlastou Hájkem společnou značku módního oblečení Faith.
Lucie Borhyová (31) se raduje, že za ní konečně přiletěl z Kréty otec jejího syna Lucase, majitel cestovní kanceláře Niko Papadakis (32).
Kateřina Konvalinka Průšová (25) obleče jako jedna z vybraných modelek již tuto sobotu exkluzivní spodní prádlo navržené Josefem Klírem pro přehlídku Top Secret.