Celebrity

Pepa Vojtek řádil v Americe, Kabáti teď chystají monstrkoncert!
Čtrnáct dnů si Pepa Vojtek (44) s přítelkyní Jovankou Skrčeskou lebedili na dovolené ve Spojených státech. celý článek
Ravu, modrooký sameček lemura Sclaterova, jedno z nejznámějších a nejvzácnějších mláďat narozených v ostravské ZOO, oslavil v pondělí 10. srpna čtvrtrok svého života.
Herec Vojta Kotek (21), lamač dívčích srdcí, o prázdninách kupodivu neběhá za ženskými, ale věnuje se škole.
Herečka Ljuba Krbová (51) si se svým manželem, spisovatelem sci-fi a novinářem Ondřejem Neffem (64), dopřává neobvyklá cestování, plná dobrodružství.
Madonna bude jíst košer krůtí a jehněčí z pražského židovského města!
Přípravy na pražský koncert Madonny (51) běží na plné obrátky a její štáb má plné ruce práce. celý článek
Že by rekvalifikace nebo jedna z netradičních legrácek?
Se svojí snahou a touhou přijít do jiného stavu se moderátorka Zuzana Belohorcová (33) poslední rok nikterak netajila.
Na exotických Bahamách, kde bude již za čtrnáct dní korunována Miss Universe 2009, nadchlo Českou Miss Ivetu Lutovskou ze všeho nejvíce koupání v moři.
Karel Gott k dopisu: "Byl to zbabělec, díky za podporu!"
Svědectví Oldřicha Bukovského mladšího ukončilo před několika dny letní aféru okolo tzv. Gottova dopisu komunistickému prezidentovi Gustávu Husákovi. celý článek
Spokojený "manželský" pár Janis Sidovský (41) a Pavel Vítek (46) je tak pracovně vytížený, že si pánové ještě nestačili vydechnout.
Modelka a moderátorka Jitka Kocurová (30) si krátce po premiéře romantické komedie z prostředí golfu Veni, vidi, vici nemohla vynachválit spolupráci s hlavním hrdinou Honzou alias hercem Filipem...
Zpěvák a princ českého r'n'b Sámer Issa oslavil minulý týden své dvacáté čtvrté narozeniny a neobešlo se to bez pořádného rozruchu.