Celebrity

Stále sexy Heidi oslavila nový rok na Kanárech
Zpěvačka Heidi Janků (47) se už poněkolikáté vydala se svým manželem Ivo Pavlíkem na Kanárské ostrovy, aby zde oslavili nový rok. celý článek
Zpěvačka Leona Machálková (42) tvrdí, že je zcela normální, když se rodiče dítěte, kteří spolu už nežijí, stýkají a jsou přátelé.
Konečně začíná vycházet najevo, k čemu v domácnosti Tigera Woodse (33) vlastně došlo. Mimo jiné mu lékaři museli dávat do pořádku obličej, když ho manželka Elin (29) přetáhla golfovou holí.
Když se vloni objevily fotografie Pamely Andersonové (42) od pasu nahé, mělo se za to, že za nepřítomnost bradavek může jen necitlivé retušování obrázku kvůli cenzuře. Teď se ale zdá, že fotky...
Laurinová sekla s mateřskou
Herečka Sabina Laurinová (38) se rozhodla, že už nebude tolik skákat kolem svých holčiček - Valentinky a Mají. celý článek
Herec David Suchařípa (44) je sportovec tělem i duší. Podařilo se nám zjistit, že kdysi populární doktor Kroupa z Ordinace v růžové zahradě, který sport také miloval, si potrpí na návraty.
Modelka Tereza Maxová (38) je cestovatelkou tělem i duší. Nejenže se krátce po porodu dcery Míny (0,5) přestěhovala s přítelem Burakem Oymenem a dětmi do Monaka.
Zpěvačka Iveta Bartošová (43) tvrdí, že svůj názor nezmění. Na křtu svého nového cédéčka potvrdila, že je připravena podat žádost o rozvod.
Hana Zagorová si užívala New York
Celý měsíc před Vánocemi žila Hana Zagorová (64) v New Yorku. Prožívala tam úspěch svého manžela Štefana Margity (53), který vystupoval v Metropolitní opeře v Janáčkově díle Z mrtvého domu v hlavní roli Filky Morozova. celý článek
Bronzová Slavice Ewa Farna (16) se už těší na Vánoce. Užívat si je bude doma s rodinou.
Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (27) tráví většinu času u svého přítele, hokejisty Jiřího Bednáře, ve starobylém Novgorodě.
Moderátorka Michaela Ochotská (24) nafotila po vzoru svých kolegyň sexy kalendář na rok 2010.