Sex a vztahy

Šířka obličeje prozradí, zda je muž důvěryhodný, nebo bude podvádět
Na žebříčku vlastností, které ženy u mužů hledají, by se šířka obličeje jistě umístila někde zcela dole. Vědci však zjistili, že právě tento rys může pomoci předpovědět, zda bude muž věrný. celý článek
Přejete si, aby se Váš partner rozhořel touhou, kdykoli si na Vás vzpomene? Anebo chcete svést muže svých snů? Masáž penisu dostane každého muže. Poradíme Vám, jak mu ji správně udělat.
Orální sex slouží ke zpestření našeho milostného života. Víte ale, jak správně ústy uspokojit muže, a jak ženu? Dočtete se na následujících řádcích!
Myslíte si, že svého partnera časem změníte k obrazu svému? Nevěřte tomu. Muže nezměníte, pouze jej můžete vést k tomu, aby se Vám částečně přizpůsobil.
Zásada druhá: Neválčete s jeho matkou
Milé dámy, s partnerovou matkou nikdy neválčete. Stálo by Vás to spoustu energie, přičemž šance na vítězství je mizivá. celý článek
Muži, kteří Vám tvrdí, že je na ženě nejvíce zajímá její duše, nemluví pravdu. Buďte proto krásná i navenek. Zrakové vjemy jsou pro muže důležitější, než si myslíme.
Muži jsou lovci, a kořist, kterou mají dokonale polapenou, je nezajímá. Přestože svého partnera milujete a jste mu věrná, neměl by mít nikdy pocit, že jste 100% celá jeho.
Omezování osobní svobody muži nesnáší. Nikdy proto nedopusťte, aby měl Váš partner vedle Vás pocit, že se zadusí.
Zásada šestá: Buďte dobrá, ale ne dokonalá
Možná tomu nebudete věřit, ale dokonalou ženu chce mít valná většina mužů pouze jako milenku, za manželku by ji nebrali ani omylem. Mužské ego nesnese, když ho žena zastiňuje svými kvalitami a schopnostmi. celý článek
Muži jsou rádi, když se mohou svou partnerkou pochlubit ostatním. Pokud chcete, aby byl na Vás partner hrdý, nepřestávejte na sobě pracovat.
Možná se Vám vybavují slova Vaší babičky, že s hladovým mužským je špatné pořízení. I když se Vám k tomu málokterý moderní muž přizná, stále to platí.
Přestože emancipace hodně pokročila, stále si mnoho žen nedokáže přímo říci o to, co chtějí. A to především v posteli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16