Zásada třetí:
Buďte krásná

17.06.2011 | Sex a vztahy

Muži, kteří Vám tvrdí, že je na ženě nejvíce zajímá její duše, nemluví pravdu. Buďte proto krásná i navenek. Zrakové vjemy jsou pro muže důležitější, než si myslíme.

Nechoďte před ním v natáčkách
Když spolu jenom chodíte, tak se před schůzkou pěkně obléknete a upravíte. Jenže když spolu začnete žít, vidí Vás muž také neupravenou. Být krásná, neznamená být stále 100% upravená, ale přesto byste neměla před svým mužem chodit v teplákách, natáčkách a v pleťové masce. Mohl by pak mít pocit, že Vaše krása je výsledkem mnoha hodin strávených v koupelně, kdežto sousedka odnaproti, anebo kolegyně z práce je přirozeně krásná, tak jak si to předtím myslel o Vás. Náš tip: Zkrášlující procedury ponechte na dobu, kdy není partner doma, anebo je alespoň neprovádějte v jeho bezprostřední přítomnosti. Nezapomeňte používat svůdnou a příjemnou vůni.    

Kráska, která vše zvládá 
Pokud se vracíte domů z práce dříve než Váš partner, zkuste na chvilku nevidět všechen ten nepořádek kolem a chvilku si odpočiňte. Třeba si vypijte si v klidu kávu. Pak si lehce upravte make-up, vklouzněte do slušivého, ale komfortního domácího oblečku, a teprve pak se dejte do domácí práce. A důvod? Vztahům více prospívá, když muž najde doma krásnou a čilou ženu, která vaří rodinnou večeři, než když jej vítá žena, která má sice uvařeno a uklizeno, ale sedí unavená na gauči. Bude mít tak dojem, že jste kráska, která vše v pohodě zvládá, a bude se domů těšit.    

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na omáčky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.