Zásada sedmá:
Pracujte na sobě

17.06.2011 | Sex a vztahy

Muži jsou rádi, když se mohou svou partnerkou pochlubit ostatním. Pokud chcete, aby byl na Vás partner hrdý, nepřestávejte na sobě pracovat.

Proč na sobě pracovat
Když usilujeme o získání srdce toho, koho milujeme, jsme ochotny trávit celé hodiny v posilovně, hubnout, jíst zdravě, učit se cizí jazyk, anebo se věnovat sportu, kterému bychom se nikdy dobrovolně nevěnovaly. Jakmile se vdáme a začneme se starat o malé děti, přibrzdíme. Pamatujte ale, že ženy na sobě pracují nejen proto, aby si jich jejich partneři mohli vážit, že něco dokázaly, ale především kvůli sobě samým. Když totiž na sobě pracujete a postupně dosahujete svých cílů, vážíte si sama sebe, jste se sebou spokojená, a to se projeví na klimatu u Vás doma. Od spokojených žen muži zřídkakdy odcházejí, a pokud se tak přece jen stane, tak se k nim obvykle vrací.        

Nic se nemá přehánět
Ovšem také zde platí, že se nic nemá přehánět. Pokud budete na první místo stavět honbu za svými vlastními cíly a svou rodinu, tedy partnera i děti, ponecháte na vedlejší koleji, můžete toho v budoucnu velmi litovat.    

Přečtěte si také:

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.