Orální sex, víte jak na něj?

20.06.2011 | Sex a vztahy

Orální sex slouží ke zpestření našeho milostného života. Víte ale, jak správně ústy uspokojit muže, a jak ženu? Dočtete se na následujících řádcích!

Jak potěšit svůj protějšek
Pánové si často stěžují, že jim jejich partnerky tento druh rozkoše nedopřejí. Pro mnoho žen je totiž tato sexuální praktika neúnosná, jiné zase přesně nevědí, jak na to, takže se orálního sexu raději zdrží, aby svého partnera nerozesmály, anebo mu naopak neublížily. Podle psychologů je však dobrovolné poskytování orálního sexu partnerovi důkazem, že žena respektuje celou jeho osobnost. Otázka dobrovolnosti je zde však velmi sporná, neboť podle naší soukromé ankety provozuje většina žen orální sex pouze proto, aby udělaly svému partnerovi radost. To však 90% mužů vůbec netuší, protože ženy jsou velmi dobré herečky.

Jak orálně uspokojit muže
A nyní si, milé dámy, přesně popíšeme, jak na věc. Kromě techniky je důležité správné načasování, stejně jako to, co máme na sobě. Ideální je, když svého partnera překvapíte v okamžiku, kdy to vůbec nečeká, nejlépe v erotickém spodním prádle, které se skrývá pod Vašimi šaty. (Orální sex během jízdy autem Vám však z bezpečnostních důvodů příliš nedoporučujeme. Víte přeci, že muži se dokážou plně soustředit pouze na jednu z činností.) Přikleněte k sedícímu partnerovi a rozepněte mu kalhoty. Pokud je Váš partner spíše plašší povahy, nejdříve ho polibte na ústa. Kalhoty stáhněte minimálně k jeho kolenům, aby Vám nerušily v práci, případně je sundejte úplně. Partner Vám jistě rád pomůže. Jeho penis nechte chvilku v očekávání. Nejprve se věnujte tříslům a varlatům. Rukou se přidržujte partnerova stehna, ať neztratíte rovnováhu a jazykem proveďte důkladnou masáž. Pak vezměte do úst jeho mužskou chloubu a pevně ji sevřete rty. Jazykem si pohrajte se žaludem. Pokud si nejste jistá, zda máte masáž zjemnit, anebo naopak lehce zdrsnit, nestyďte se zeptat. Náš tip: Mužům připadá sexy, když občas vzhlédnete od započatého díla a pohlédnete jim přímo do očí. A nezapomeňte během orální masáže zaujímat sexy pózy. Prohněte se třeba jako kočka. Občas ho můžete něžně kousnout do stehna. Do citlivých míst ale nikdy nekousejte! Dále mají muži rádi, když vydržíte až do jejich vyvrcholení. Pokud je Vám závěr nepříjemný, používejte kondom. Jestliže jste zvolila tuto praktiku pouze jako předehru k milování, partnera na závěr lehce podrbejte, a posaďte se na něho obkročmo. Zbytek už je na Vás.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z těstovin

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.