Zásada osmá:
Nenechávejte ho hladovět

17.06.2011 | Sex a vztahy

Možná se Vám vybavují slova Vaší babičky, že s hladovým mužským je špatné pořízení. I když se Vám k tomu málokterý moderní muž přizná, stále to platí.

Kuchyně je srdcem domova
Ne nadarmo se říká, že je kuchyně hřejivým srdcem domova. Muži se rádi vracejí domů k prostřenému stolu, kde je vždy něco teplého k jídlu. Nemusíte vyvařovat nic složitého, ale muž dokáže ocenit, když umíte uspokojit také jeho žaludek. Pokud máte děti, vězte, že společné jídlo u stolu stmeluje rodinu. Náš tip: Pokud od svého miláčka něco potřebujete, proberte to s ním až, když se nají. Máte tak větší šanci na úspěch. 

Nejde jen o jídlo
Svého partnera nenechávejte dlouho hladovět, ani pokud jde o jeho sexuální touhy. Muži tvrdí o ženách, že pokud nemají sex, tak jsou nepříjemné. Podle našich zkušeností toto tvrzení platí především o mužích. A samozřejmě, že nejde jen o jejich nálady a případné agresivní chování. Muži přikládají uspokojování svých sexuálních potřeb velký význam. Když nenajdou uspokojení doma, mohou ho hledat jinde. Náš tip: Pokud jste večer unavená, vyzkoušejte ranní milování.      

Přečtěte si také:

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.