Masáž penisu ho zaručeně dostane

28.06.2011 | Sex a vztahy

Přejete si, aby se Váš partner rozhořel touhou, kdykoli si na Vás vzpomene? Anebo chcete svést muže svých snů? Masáž penisu dostane každého muže. Poradíme Vám, jak mu ji správně udělat.

Nepodceňte přípravu
Základem úspěchu lokální erotické masáže je neošidit přípravu. Pokud byste totiž začala rovnou masírováním nejcitlivějších míst na mužském těle, věřte, že by jeho prožitek nebyl tolik intenzivní. Pokud jde o přípravu pomůcek, doporučujeme kvalitní masážní (může být i přímo erotický) olej, anebo lubrikační gel. Od věci není ani přetřít si ústa výraznou rtěnkou a vzít si rajcovní prádélko. Co se týče postupu, začněte od bříška. Pohrajte si jazykem s jeho pupíkem a pomalu pokračujte dolů k penisu. Ten však vynechejte a namísto toho se krátce pomazlete s jeho třísly. Jakmile namasírujete jazykem nebo prsty partnerova třísla, začněte se věnovat jeho mužské chloubě. Stejně jako spěchání je i přílišné protahování na škodu.       
 
Jak správně na věc
Do dlaní si kápněte trochu masážního oleje nebo gelu, dobře promněte, aby se esence zahřála na tělovou teplotu, a pak mu jemně, ale důkladně promazejte varlata. Poté se zaměřte na oblast mezi varlaty a zadečkem. Nakonec se věnujte penisu. Uchopte jej do dlaně a laskejte se s ním. Pomáhejte si druhou rukou, jazykem, anebo ňadry. Důležité je, aby masáž nebyla monotónní. Tempo a intenzitu masáže je proto dobré střídat. Pokud máte pocit, že partnerovi není něco příjemné, zeptejte se, zda se mu to líbí. Jak budete po masáži pokračovat, záleží jen na Vás.       

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z ryb

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.