Zásada čtvrtá:
Dopřejte mu trochu nejistoty

17.06.2011 | Sex a vztahy

Muži jsou lovci, a kořist, kterou mají dokonale polapenou, je nezajímá. Přestože svého partnera milujete a jste mu věrná, neměl by mít nikdy pocit, že jste 100% celá jeho.

Muž nejistotu potřebuje
Možná to nezní hezky, ale je to tak. Žena, kterou si je muž příliš jistý, ztrácí atraktivitu, byť je sebekrásnější. Tím nechceme říci, že byste si měla denně mailovat a esemeskovat s kamarádem, ale přesto se vyplatí ponechat svému partnerovi zdravou dávku nejistoty. Například občas vyrazte s kamarádkami a řekněte partnerovi, že se vrátíte později večer. Nebojte se do společnosti obléknout odvážněji a na ostatní muže se občas pousmát. Pokud máte doma žárlivce, zacházejte s naší zásadou o nejistotě opatrně.

Nepřestávejte o sebe dbát
Tento odstaveček je určen především maminkám na mateřské a rodičovské dovolené. Když se z nás stanou mámy, máme tendenci zpohodlnět. Přestaneme nosit boty na podpatcích a oblékáme si oblečení, které je pohodlné, a kterému nevadí, když ho děti trochu ušpiní. Na cvičení, které jsme měly rády, najednou není čas. Milé maminky, nezapomeňte, že Vaše potenciální soupeřky, jako jsou například partnerovy kolegyně z práce, na sebe stále dbají. Nepřestávejte se o sebe starat. Jste sice máma jeho dětí, ale také jeho žena, jejíž krásu by měl stále obdivovat.           

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na moučníky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.