Dámská móda

Ray Ban - Sluneční brýle s leskem Holloywoodu
Sluneční brýle Ray Ban, které proslavil Hollywood s nadčasovým designem, získávají stále větší popularitu u nás. Jaké vlastně jsou a jak koupit originál za výhodnou cenu? celý článek
Oblékněte na podzim stylové svetry a svetrové šaty. Budou Vám slušet…
Umazali jste si své oblíbené oblečení od barvy na vlasy, rtěnky, anebo řasenky? Poradíme Vám, jak se těchto skvrn zbavit.
Milujete wellness pobyty, anebo si hodláte prodloužit léto v některé z teplých zemí? Pak Vás určitě potěší letní výprodej plavek, ve kterém pořídíte krásné plavky za úžasné ceny.
Červená – ta pravá barva pro podzim 2011
Letošním přehlídkám pro podzim 2011 rozhodně kralovala červená. celý článek
Také máte ze sebe dobrý pocit pouze, když Vám to opravdu sekne? Víme, kde nakoupit stylové dámské oblečení, ve kterém budete svůdná ve dne i v noci.
Outlety se staly velmi oblíbené nejen u žen, ale i u mužů všech věkových kategorií. Je výhodné v nich nakupovat z mnoha důvodů. Outlety nabízí širokou škálu značkového zboží za zlomek ceny.
Chystáte se na festival a nevíte co si obléci, aby jste byla trendy a stylová, ale zároveň v pohodlném outfitu?
Internetové second handy
Nákupy přes internet jsou už naprosto běžnou věcí a téměř každý z nás si někdy něco koupil tímto způsobem. Je to rychlé, mnohdy i levnější a spousta internetových obchodů má i větší výběr. Novinkou v této oblasti jsou second handy přes internet. celý článek
Není to úplně lehké. Chce to trochu smyslu pro správné zkombinování. Pokud si sama nevíte rady, nezoufejte.
Letos se na pláže vrací styl 70. let a s ním i háčkované plavky. Pozor, nemusíte zůstat jen u tradiční bílé barvy, kterou si běžně spojujeme s háčkováním a krajkou.
Další e-shop, který stojí za to znát, je bezesporu monaclassic.cz. Můžete si zde koupit nejen spodní prádlo, ale i mnoho dalších věcí a zajímavostí, jež ohromí každou ženu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23