Dámská móda

Italské botičky za neobyčejně příjemné ceny
Potrpíte si na kvalitní obuv s pěkným a stylovým designem? Kupte si módní italské botičky. Nyní můžete využít slevy až 40%. Jen se pojďte podívat na ty krásné modely! celý článek
Vybíráte večerní kabelku ke svým společenským šatům? Anebo potřebujete kabelku k nějaké významné společenské události? Na následujících řádcích Vám přinášíme několik inspirativních tipů.
„Najít model brýlí, který by mi slušel, se mi dlouhodobě nedařilo, a tak jsem si své brýle sama navrhla.“prozradila majitelka neobyčejně vkusných dioptrických brýlí, Victoria Beckham.
Pokud milujete módu Chloé, udělejte si v září výlet do Paříže, kde v Le Palais de Tokyo můžete být svědky zajímavé retrospektivní výstavy s názvem Ohlédnutí za Chloé od 50. let minulého století...
Malé černé šaty nevychází z módy a v šatníku je musíte mít
Pořiďte si malé černé šaty, které nikdy nevyjdou z módy. Jsou symbolem elegance, zdůrazňují ženskost, jsou nadčasové! celý článek
Přinášíme Vám inspirativní tipy luxusních tunik, halenek, topů, šatů a dalších svůdných modelů světových značek.
Chystá se Vaše dcera do tanečních, anebo se obě připravujete na novou plesovou sezónu? Víme, kde najdete nabídku nádherných společenských šatů, která je natolik bohatá, že si určitě vyberete.
...autorka blogu Ilovefashion-lea.blogspot.cz.
Jsou nákupy v New Yorku stále výhodné?
Je všeobecně známé, že především módní oblečení světových značek a elektronika se nejlépe nakuje za oceánem. Je tomu tak doopravdy? celý článek
Chcete se letošní léto pyšnit luxusními plavkami, ale nechcete utratit tisíce korun? Milé dámy, zbystřete svou pozornost. Výprodej luxusních plavek začíná! Kde? To Vám prozradíme v našem článku.
Pareo neodmyslitelně patří mezi hity současné plážové módy. Nejen na pláž užijete módní kalhotové pareo neboli pantapareo.
Populární módní značka H&M je známá tím, že si vždy vybírá krásné tváře známých osobností. Letošní tváří se stala mlaďounká populární zpěvačka Lana Del Rey.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23