Jak nosit americkou vlajku, aby výsledný efekt působil šmrncovně a nepřeplácaně?


Není to úplně lehké. Chce to trochu smyslu pro správné zkombinování. Pokud si sama nevíte rady, nezoufejte.

Máme pro Vás nápady, jak vlajku chytře a vkusně zkombinovat s ostatními kousky oblečení.

Základní pravidlo je jednoduchost. Americká vlajka je sama o sobě velmi výrazná, proto není třeba dalších stejně výrazných prvků nebo vzorů, což je pozitivní, protože ostatní jednodušší doplňky a kousky oblečení určitě najdete ve svém šatníku i Vy.

Nejvýraznějším kouskem tohoto outfitu jsou denimové šortky z Topshopu. K nim si vezměte jednoduché bílé tričko, černé sako a černé boty. Zda zvolíte zlaté nebo stříbrné doplňky je na Vás. A protože je outfit dost jednoduchý, nebojte si k němu vzít červenou výraznější kabelku. Bude Vám skvěle ladit ke kraťasům a podtrhne ,,americký look“.

 

Pokud si pořídíte výraznější tričko s potiskem americké vlajky, bude třeba jednodušších doplňků než v předešlém outfitu. Doporučujeme obyčejné denimové šortky a velkou černou kabelku. Ideální boty jsou boty značky Converse v barvě slonové kosti nebo v černé, nebo černé lodičky. Jako šperk bude skvělý nějaký delší náhrdelník s přívěskem a pokud jste odvážná, uvažte si šátek do vlasů, místo kolem krku, jako je to běžné.

 

A poslední nápad – pokud máte raději sukně než kraťasy a jste více dívčí typ, je tato kombinace stvořená přímo pro Vás. Vsaďte na barvy americké vlajky. Vezměte si pruhované tričko, modrou či bílou sukni s úzkým páskem a námořnické sandálky (nemusí být s kotvou, stačí Vám nějaké podobné jednoduché). Nejvýraznějším doplňkem bude slaměný klobouk a trochu výraznější kabelka do ruky. Šperky pak zvolte jednoduché a nadčasové. Například béžovo-zlaté hodinky, zlatý náhrdelník, nebo náramek s hvězdičkami. 

Autor: Mia Doxanská

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Celebrity

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.