Podzimní inspirace:
Nádherné svetry a svetrové šaty


Oblékněte na podzim stylové svetry a svetrové šaty. Budou Vám slušet…

Elegantně štíhlá
Měkoučký sexy svetr boucle s předním překřížením a šálovým límcem zvýrazní Váš dekolt i štíhlý pas. V černé variantě je velice elegantní.

                                  

Svůdně romantická
Ve svůdně romantickou Vás promění překrásný svetr rose and ruffles. Neskrývejte své ženské vnady. Druhé pohlaví to jistě ocení.

                                    

Radost ze sněhu
Bílé svetrové šaty jsou tím pravým společníkem na krátké zimní dny i dlouhé večery. Nezapomeňte si je proto přibalit s sebou na hory. Náš tip pro maximální pohodlí: Noste svetrové šaty s legínami. 

                                

Zasněná královna
V hedvábném bílém svetříku s aplikací květů si možná získáte image zasněné královny. Proč ne, když Vám bude pěkně teplíčko? Luxusní svetr s lodičkovým výstřihem z kolekce Boston Proper můžete mít také v černé nebo červené. 

                                  

Zachumlaná do růžové
Padají na Vás na podzim chmury a je Vám často chladno? Nedejte těmto pocitům šanci. Zachumlejte se do fuchsiově růžového svetříku s kapucí, který si oblíbíte pro jeho nekonečnou hebkost.

                              

Svůdná v barvách podzimu 
Patří podzim mezi Vaše nejmilejší roční období? Dejte mu to najevo a nalaďte svůj šatník do podzimních tónů. Pletené nařasené svetrové šaty Victoria Secret z italské vlny Merino jsou k tomu ideální. 

                              

Buďte krásná po celý rok
Milé dámy, svůdně ženské můžete být nejen v letních šatech, ale také v podzimním outfitu. Přivítejte období dešťů a padajícího listí v novém svetříku nebo svetrových šatech. Vyberte si některý z modelů na www.world-aulilia.cz.  

www.world-aulilia.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.