Dámská móda

Barevné trendy punčochy pro zdravé a krásné nohy
Léto nám zmizelo v nedohlednu, což znamená, že je nejvyšší čas, obnovit punčochové zásoby. celý článek
Chcete se ve svém volném čase cítit pohodlně a vypadat skvěle? Značkové oblečení ze Spojených Států je zárukou dokonalého pohodlí a vzhledu...
Chcete každou noc vypadat před Vaším mužem přitažlivě a svůdně? Být plná ženskosti a krásy? Potom si určitě pořiďte noční prádlo u Astarex.cz.
Dámská peněženka patří mezi nepostradatelné doplňky každé ženy. Když je málo sluníčka, stylové peněženky v optimistických barvách nám zpříjemní běžné nákupy.
Nejprodávanější londýnská móda k dostání i u nás
Anglická móda je známá tím, že v sobě umí snoubit nadčasovou eleganci s nápaditostí a smyslem pro detail. celý článek
Už máte obnovený šatník pro tento podzim? Nezapomeňte ho doladit trendovní kabelkou. Hitem letošního podzimu jsou barevné kabelky s kožešinou.
Velmi častým doplňkem modelek byl tentokrát velký klobouk. A když velký, tak opravdu maxi. Nebojte se a pořiďte si ho i vy!
Také milujete stylovou italskou módu? Přinášíme Vám hrstku pravé italské inspirace pro letošní podzim. Dobrá zpráva je, že za nimi nemusíte jezdit až na Apeninský poloostrov.
Nejmodernější boty na podzim? Ty ocvočkované!
Studded boty, tedy boty s cvočky. Poprvé jsme je viděli v roce 2005, kdy měl módní dům Viktor and Rolf podzimní přehlídku celou inspirovanou stylem gothic a prvky fantasy. celý článek
Obnovujete svůj podzimní botník? Polobotky v něm nesmí letos chybět. Ovšem ne jen tak obyčejné. Hitem tohoto podzimu jsou originální polobotky.
Kabáty Burberry patří mezi londýnskou módní klasiku. Jsou velmi decentní, nosí je i sama anglická královna. Na módní přehlídce Burberry Prorsum však překvapily svými zajímavými detaily.
Nemáte náladu trávit svůj volný čas chozením po obchodech a stáním v dlouhých frontách? Toho všeho se můžete vyvarovat a příjemně si užít nakupování luxusních módních značek...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23