Festivalový módní průvodce


Chystáte se na festival a nevíte co si obléci, aby jste byla trendy a stylová, ale zároveň v pohodlném outfitu?

Inspirujte se v Anglii, kde se každoročně pořádají ty největší a nejznámější světové festivaly, například ten v Glastonbury.

Expertkou přes festivalovou módu jsou především modelky Alexa Chung a Kate Moss, které Glastonbury i další festivaly pravidelně navštěvují. Největší výběr festivalové módy najdete v anglických obchodech jako je Topshop, Urban Outfitters nebo Asos. Všechny mají i své e-shopy, takže oblečení se dá objednat i z pohodlí domova.

 

A co by jste na takový festival určitě neměla zapomenout? Největší službu vám udělají gumové holínky. Budou se vám hodit v jakémkoliv počasí. Uchrání vaše nohy od bláta, pošlapaných nohou a pokud vyberete ty správně, bývají i velmi pohodlné. Další důležitou věcí jsou podkolenky, které si oblečete do gumáků aby vás nikde netlačily a bylo vám příjemně.

 

Jako spodek můžete zvolit džíny i šortky a doporučujeme také šortkové overaly, záleží na počasí. Sukně nejsou příliš vhodné a při tanci i dost nepraktické. Určitě si s sebou přibalte i sandály, které se budou hodit v teplém počasí ve chvílích kdy nebudete skákat u podia. Vhodným doplňkem je slamák, který vás ochrání před úpalem a je zároveň velmi stylový a trendy. Kabelku volte menší a přes rameno, vyvarujete se tak krádeži či ztrátě a budete mít všechny důležité věci vždy u sebe.

 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Sex a vztahy, Móda a krása

Autor: Pavlína Jágrová

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.