Dámská móda

Americká módní metropole očima naší redaktorky
V rámci svých cest si naše redaktorka Markéta udělala několikadenní zastávku také v americké módní metropoli New York. Požádali jsme ji, aby se s námi podělila o své dojmy. celý článek
Také si nedokážete svou dovolenou bez koupání ani představit? Pak si musíte pořídit parádní plavky. Prozradíme Vám, jaké jsou nejnovější trendy plavek a bikin na léto 2012.
S málokterým kouskem oblečení vytvoříte tak velké množství modelů pro různé příležitosti jako s dámským sakem. Slušivé dámské sako proto nesmí ve Vašem šatníku na jaře chybět.
Módní značka Bebe má v nabídce vždy něco zajímavého. Nás nejvíce zaujaly exkluzivní šaty na sezónu jaro léto 2012.
Kalhotky Victoria Secret garantují maximální pohodlí
Najít padnoucí kalhotky je sice o trochu jednodušší, než najít padnoucí podprsenku, to ovšem neznamená, že je to docela snadné. Pokud jsou pro Vás kalhotky zdrojem nepohodlí, vyzkoušejte módní americkou značku Victoria Secret, která je zárukou maximálního pohodlí. celý článek
Pokud máte zalíbení v zajímavých vzorech, nevšedních potiscích a nápaditých doplňcích, hravá módní kolekce Marni at H &M Váš šatník rozhodně nemine.
Kdo viděl film Ďábel nosí Pradu, přesně ví, o čem je řeč. Vždy decentní a nadčasová Prada je specialistou na stylovou minimalistickou módu, kterou se Váš šatník může hrdě pyšnit po několik dlouhých...
Když chladnou zimu vystřídá teplejší jaro, přichází čas vyměnit šály za šátky. Velké oblibě se těší šátky s motivem státních vlajek. My jsme se zaměřili na to, jak nosit šátek s americkou vlajkou.
Pravá italská móda bez kompromisů
Potrpíte si na stylovou italskou módu? Záleží Vám na originálním původu Vašeho oblečení a doplňků? Víme, kde nakoupíte pravou italskou módu, která nepochází odnikud jinud než z Apeninského poloostrova.   celý článek
Pokud fandíte snowboardingu, lyžování, windsurfingu a dalším zimním, ale i vodním sportům, oblečení Roxy je pro Vás jako stvořené.
Oblíbená britská topmodelka, nádherná Kate Moss se stala letošní tváří módního oblečení Mango.
Připadá Vám Váš šatník příliš fádní? Exkluzivní dámská móda Gucci ho okoření patřičnou extravagancí. Přinášíme Vám malou ochutnávku z letošní kolekce jaro léto.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23