Internetové second handy

25.07.2011 | Dámská móda | Nákupy

Nákupy přes internet jsou už naprosto běžnou věcí a téměř každý z nás si někdy něco koupil tímto způsobem. Je to rychlé, mnohdy i levnější a spousta internetových obchodů má i větší výběr. Novinkou v této oblasti jsou second handy přes internet.

Spousta žen má ráda vintage oblečení nebo i úplně nové za nižší ceny, ale v klasických sekáčích buď neumějí hledat nebo se jim do toho mnohdy ani nechce. Řešením jsou právě takové weby, kde vše najdete z pohodlí vašeho domova. My jsme pro vás vybrali několik nejlepších a ověřených stránek.

Second HAND Online - výběr toho nejlepšího, co přináší pražské sekáče
Velmi oblíbený second hand, který funguje zatím jen přes facebook, Jak už název napovídá, slečna, která ho provozuje, funguje jako prostředník a vybírá v pražských sekáčích ty nejlepší kousky a pak nabízí k prodeji. Najdete zde různé oblečení pro muže i ženy ve všech velikostech, takže každý si přijde na své.

 

Punktura Retrovintage
Second hand především pro milovníky punku a rockabilly, ale najdete zde i klasické retro a vintage oblečení, kabelky a další doplňky. Funguje přes facebook a kamenný obchod najdete v pražské Vodičkově ulici.

 

TRICERATOPS
Nový internetový second hand, který velmi levně prodává klasické vintage oblečení od topů, přes šortky až po svetry. Bývá často aktualizován a zatím funguje jen přes facebook. Po domluvě s prodejci je možné si oblečení přijít v Praze vyzkoušet.

 

Mimibazar
Jeden z nejoblíbenějších bazarů a second handů na internetu vůbec. Funguje na adrese www.mimibazar.cz a seženete zde nové i použité věci pro děti i dospělé za pár korun. Věci jsou rozdělené do kategorií a dá se tu, kromě oblečení, sehnat i elektronika, hračky, školní potřeby, nábytek a další.

 

Vanillia
Slečna, která prodává své vyřazené kousky ze šatníku, second hand oblečení i nové, dovezené z USA, za nízké ceny. Další z e-shopů fungujících přes facebook, co určitě stojí za návštěvu.

 

Existuje spousta dalších facebookových prodejců second hand oblečení. Na internetu se dá také najít levné oblečení například na fler.cz nebo blozích, kde módní blogerky prodávají své oblečení za pár korun.
Pokud byste sami chtěli začít prodávat své starší kousky, máte několik možností - založit facebookovou stránku, blog nebo zkusit weby jako aukro.cz, fler.cz a votocvohoz.cz. 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Zdraví a životní styl, Děti a rodina

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.