Červená – ta pravá barva pro podzim 2011

15.08.2011 | Dámská móda | Módní tipy

Letošním přehlídkám pro podzim 2011 rozhodně kralovala červená.

Intenzivní rudá se objevila na přehlídce španělské návrhářky Caroliny Herrera, kombinace jahodově červené, žluté a zelené na přehlídce Lacoste, nebo na přehlídce oblíbeného návrháře Marca Jacobse jsme mohli spatřit armádu tvořenou rudými a smaragdově zelenými odstíny.

Pokud chcete být i na podzim stylová, už teď se poohlížejte po oblečení v odstínech červené. Určitě takové najdete i ve Vašem šatníku. Teď už záleží jen na správné kombinaci a dokoupení vhodných doplňků.  Doporučujeme nekombinovat více než dva odstíny této zářivé barvy. Zjistěte si také, jaké odstíny červené jsou nejvhodnější pro Vaši pleť. Zlaté a olivové pleti lichotí odstíny teplé – červená do oranžova a žluta. Naopak bledší pleť vynikne v odstínech studenější červené, která je blíže modré a fialové. Rozhodně nenoste barvu, která na Vás vypadá špatně. Důležité totiž je, abyste použila tento trend ve svůj prospěch. Vezměte proto kamarádku na nákupy a nechte si poradit od ní, který odstín, Vám sluší nejvíce. Rozhodně se červenou nebojte kombinovat s černou, smaragdově zelenou, kobaltově modrou, neutrálními hnědou a béžovou, a pokud jste odvážnější, přidejte metalickou! Prohlédněte si několik našich koláží a vyberte si tu pravou, která inspiruje právě Vás.

Elegance
 
Casual
 
Práce
 
Pokud si myslíte, že Vám červená barva slušet nebude v žádném odstínu, zkuste alespoň k jednoduchým věcem zkombinovat pár červených doplňků. Uvidíte, jak Vás tato energická barva, přesto, že nebude dominantní barvou Vašeho outfitu, dokáže rozzářit. 
 

Přečtěte si také:

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.