Spodní prádlo MONA

07.07.2011 | Dámská móda

Další e-shop, který stojí za to znát, je bezesporu monaclassic.cz. Můžete si zde koupit nejen spodní prádlo, ale i mnoho dalších věcí a zajímavostí, jež ohromí každou ženu.

MONA CLASSIC nabízí exkluzivní i tradiční dámské spodní prádlo, moderní pánské spodní prádlo a dětské spodní prádlo. To dámské se pyšní netradičně širokým výběrem. Velikostní řada podprsenek dosahuje u košíčků až velikosti K a kojící podprsenky pro zdraví maminek jsou samozřejmostí již řadu let.

               

Cílem MONA CLASSIC je především uspokojit potřeby každé ženy, proto nabídka sahá od push-up podprsenek přes stahovací podprsenky až k erotickým podprsenkám. Každá žena je výjimečná a potřebuje výjimečné a luxusní spodní prádlo, které v nabídce MONA CLASSIC najdete také, včetně pestré kolekce nádherných saténových kompletů, košilek a župánků. Luxusní podprsenky světových značek jsou dodávány s nastavitelnými ramínky a dají se vždy koupit jako komplet s kalhotkami.

      

Dámy, které potřebují svou postavu lehce doladit či dotvarovat jistě ocení stahovací a formující prádlo. Variant střihů je hodně, každý model stahovacího prádla tvaruje specifickou část těla. K dispozici je také tvarující a stahovací prádlo značky Scala Biofir, které aktivně odstraňuje celulitidu.

E-shop MONA CLASSIC samozřejmě také nabízí plavky za fantastické ceny a krytky na prsní bradavky, se kterými se můžete opalovat bez vršku plavek a perfektně se hodí na léto.

                                    

Další vychytávkou, které mnoho žen jistě ocení, jsou například zvýrazňující nalepovací tetovačky.

             

MONA CLASSIC nabízí vše co léto vyžaduje i spousty věcí, které využijete po celý rok. Jistě budete spokojené s pohodlnými podprsenkami, s kalhotkami, které nejsou vidět i pod tenkými kalhotami, nebo přiléhavou sukní, nebo s fantastickým lehounkým pyžamem, ideálním pro parná léta.

Spodní prádlo a další zboží je nejenom atraktivní a luxusní, ale také cenově dostupné každé ženě a nabídka i kvalita uspokojí všechny zákaznice.

www.monaclassic.cz 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.