Módní tipy

Podzimní inspirace: Nádherné svetry a svetrové šaty
Oblékněte na podzim stylové svetry a svetrové šaty. Budou Vám slušet… celý článek
Letošním přehlídkám pro podzim 2011 rozhodně kralovala červená.
Stylové kotníčkové boty jsou určeny pro každou příležitost i pro každou věkovou kategorii. Kotníkové botky můžete nosit úplně ke všemu.
Chystáte se na festival a nevíte co si obléci, aby jste byla trendy a stylová, ale zároveň v pohodlném outfitu?
Plastové boty se staly hitem tohoto léta
Jako první je začala vyrábět britská značka Melissa a teď už můžeme najít krásné plastové botky i v levnějších obchodních řetězcích. Dají se sehnat jak v lesklé, tak i v matné variantě ve všech barvách. celý článek
Letos se na pláže vrací styl 70. let a s ním i háčkované plavky. Pozor, nemusíte zůstat jen u tradiční bílé barvy, kterou si běžně spojujeme s háčkováním a krajkou.
Pareo, nebo-li maxišátek, dostalo tento rok nové trefné pojmenování, a to – Tričko léta 2011. S ním totiž můžete vypadat úžasně a navíc, i chytře schovat všechny své nedostatky.
Španělská módní značka Desigual je konečně k dostání i u nás v České republice! Kde? V Pálaci Koruna na Václavském náměstí v Praze 1.
Ty nejlepší kabelky na léto
Zapátrali jsme pro vás v cenově dostupných a zároveň stylových řetězcích abychom pro vás udělali přehled těch nejlepších kabelek na léto. V některých z obchodů právě probíhají výprodeje s až 50% slevami. celý článek
Máme pro vás další tip na zajímavý e-shop, který určitě stojí za navštívení.
Léto pořádně ještě nezačalo, ale do obchodů už za pár týdnů začne přicházet oblečení z podzimní kolekce. A jaký tedy bude podzim v H&M?
Ráda nosíte šaty a chcete být přes léto stylová a in? Tak přesně pro vás tu je e-shop Veraal Fashion.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13