Módní tipy

Nejlepší make-up na Halloween party?
Blíží se Dušičky a s ním i americký svátek Halloween... celý článek
Velmi častým doplňkem modelek byl tentokrát velký klobouk. A když velký, tak opravdu maxi. Nebojte se a pořiďte si ho i vy!
Studded boty, tedy boty s cvočky. Poprvé jsme je viděli v roce 2005, kdy měl módní dům Viktor and Rolf podzimní přehlídku celou inspirovanou stylem gothic a prvky fantasy.
Obnovujete svůj podzimní botník? Polobotky v něm nesmí letos chybět. Ovšem ne jen tak obyčejné. Hitem tohoto podzimu jsou originální polobotky.
Kabáty Burberry překvapují zajímavými detaily
Kabáty Burberry patří mezi londýnskou módní klasiku. Jsou velmi decentní, nosí je i sama anglická královna. Na módní přehlídce Burberry Prorsum však překvapily svými zajímavými detaily. celý článek
Letos na podzim se Vám možná budou hodit některé kousky ze šatníku Vašeho partnera. Módní návrháři se totiž rozhodli, že nechají vyniknout ženskost v kontrastu k chlapeckému oblečení. Móda muž...
Viktoria Secret má v nabídce krásné bikiny pro luxusní opalování. Zaujaly nás především rafinované sexy střihy, stejně jako atraktivní barvy a vzory.
Máte už boty na letošní podzim? Že Vám nezbývá čas, obcházet obchody a zjišťovat, zda mají Vaše číslo bot? Zkuste to jinak. Oživte svůj botník v největším internetovém obchodě se značkovou obuví.
Ženská, smyslná, elegantní – pastelová vládne podzimu
Pastelové barvy jsou moderní a letošní zimu Vám nemohou v šatníku chybět. Buďte elegantní a šik! Sezóna podzim zima 2011/12 je totiž pastelová. celý článek
Milujete vysoké boty? Pak Vás jistě potěší, že kozačky nad kolena se budou nosit také nadcházející zimu.
Chcete být na podzim trendy? Bez vysokých kozaček v kovbojském stylu se určitě neobejdete. Letošnímu podzimu totiž vládnou kovbojské boty.
Sluneční brýle Ray Ban, které proslavil Hollywood s nadčasovým designem, získávají stále větší popularitu u nás. Jaké vlastně jsou a jak koupit originál za výhodnou cenu?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13