Módní tipy

Móda je barevná hra, která nás baví!
Také nepatříte mezi věčné lovkyně módních kousků podle nejnovějších trendů, ale ani nechodíte od jara do zimy v džínovém nebo v černém stejnokroji? Pak máte jistě svůj osobitý styl a móda Vás baví. celý článek
Se spodním prádlem pro ženy může být potíž, neboť aktuálně lze nalézt vskutku pestrou škálu kusů. Co si tedy zvolit? Na následujících řádcích naleznete několik zajímavých tipů.
Blogerky jsou uznávanými celebritami 21. století. Ovlivňují módní trendy, oblékáním a obouváním počínaje a líčením konče. Svými doporučeními zasahují do stylu života svých čtenářů.
Ne vždy je možné při nákupu ve slevách ušetřit. Mrkněte se, jaké finty mohou prodejci při slevových akcích využívat.
Luxusní háčkované dámské spodní prádlo a plavky
Háčkované plavky a dámské spodní prádlo, jsou kombinací elegance, špičkového provedení a jsou velmi sexy. Tyto luxusní háčkované plavky, které můžete nosit i jako spodní prádlo jsou na výsluní popularity. celý článek
Patří Váš partner mezi dlouhány? Pak má nejspíš problém s výběrem oblečení. Koupit dlouhánovi košili, která má dostatečně dlouhý rukáv i pro něho, může být pěkný oříšek. Pomůžeme Vám ho rozlousknout.
Nic nesluší pánům tolik jako kombinace vhodně zvolené košile s kravatou. Mladí štíhlí muži si mohou dovolit nosit slim košile v doprovodu hitu letošní sezóny: slim kravaty.
Značkové pánské košile se v šatníku neztratí
Kvalitní značková košile se v pánském šatníku nikdy neztratí. Zejména když si ji pořídíte v některé z nadčasových barev, jako je světle modrá nebo bílá. celý článek
Nejlépe padnoucí košile jsou ty šité na míru. Luxusní pánské košile si nechají muži šít především pro zvláštní příležitosti, jako je svatba, anebo oslava významného výročí.
Jaro už je tady a to znamená, že naše protějšky konečně odloží svetry nebo mikiny a ukážou nám své paže v košilích. Že ten Váš nemá pořádnou košili? Vyberte mu ji. Přinášíme několik tipů pro...
Zima je tady a každá z nás určitě zná ono nepříjemné popotahování triček a svetrů směrem dolů, aby nám lidově řečeno netáhlo na záda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13