Oblečení z podzimní kolekce H&M

20.06.2011 | Krása a móda | Módní tipy

Léto pořádně ještě nezačalo, ale do obchodů už za pár týdnů začne přicházet oblečení z podzimní kolekce. A jaký tedy bude podzim v H&M?

Hlavním tématem podzimní kolekce pro ženy je elegance. Jednoduchost, moderní provedení a převaha módního stylu, které se odrážejí v kolekci dámské módy H&M pro letošní podzim, se dají těžko vystihnout lepším slovem. Převažovat budou teplé barvy jako je hnědá, burgundská červeň, smetanová, koňaková, velbloudí srsti a barvy inspirovné uniformami. V kolekci se zásadním způsobem promítá vliv 70.let s prodlouženými délkami a širokými kalhotami, blůzkami a pohodlnými úplety. Celkový vzhled dotvářejí dokonalé kožené doplňky a výstřední klobouky. Hlavními materiály jsou tvíd, flanel, kůže a semiš, materiály hedvábného vzhledu, krajka, manšestr, úplety a další materiály šetrnější k životnímu prostředí.



Klíčové kusy oděvů a doplňků na podzim budou klasické kabáty, parka, umělý kožich, blejzr, sukně ke kolenům, halenky, pončo a objemné úplety, kožené pásky, vysoké boty, šátky a klobouky.



Autor: Pavlína Jágrová

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.