Módní tipy

Pohodlné a trendy - jarní botičky, bez kterých se neobejdete!
Také si užíváte jaro plnými doušky? Není se čemu divit, vždyť jsme na něj čekali pěkně dlouho! Konečně přichází období, které nám umožňuje zkracovat svršky, odhazovat teplé vrstvy a nosit vzdušnější oblečení. A to je báječné! celý článek
Také to slyšíte? Jaro klepe na dveře! A že už bylo na čase! Dlouhá zima se s námi pomalu loučí, což možná stejně jako my vnímáte s nadšením a upřímnou radostí. Konečně je tu období plné barev,...
Bez tenisek si nedovede život představit nejedna z nás. Někteří teniskám natolik propadnou, že se stávají jejich vášnivými sběrateli.
Co je Merino? Merino samo o sobě je speciálně vyšlechtěné plemeno ovce domácí, která přináší tu nejkvalitnější a nejjemnější vlnu.
Šperky, které umí kouzlit
Šperky jsou tu od toho, aby nás zdobily, ale také mají svou kouzelnou moc. Každá z nás nějaký takový nosí. celý článek
Cestičky života jsou spletité a mnohdy i nevyzpytatelné. Často nás tak přivedou na rozcestí, a my se musíme rozhodnout...
Léto je v plném proudu a náš letní šatník je plný lehkých, krátkých a sexy šatiček, které se rozhodně musí letos světu ukázat.
Víte, jaký jste barevný typ? Sedí k vám zima nebo spíše jaro? Pokud si na tuhle otázku nedokážete odpovědět, jste tu správně.
Pořiďte si nový „outfit" na jaro. Nemusí to být složité!
Po zimě opět nastalo jaro, což je pro většinu z nás, snad vyjma skutečně vášnivých lyžařek, dobrou zprávou. celý článek
Jak je možné, že značka Converse je pořád moderní a tak oblíbená? Zvlášť, když design kolekce All Star se nezměnil celých 60 let?
Dnešní doba má oproti historii mnohé nesporné výhody – jednou z nich je ta, že když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček jako před stovkami let anebo používat nepříjemné...
Říká se, že by každá žena za svůj život měla změnit svou vizáž. Odpoutat se od zažitého stereotypu. Kdy je ta správná doba?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13